Égi titkot őriz a kezdet
Te vagy a szeretet
Benned él

Te vagy a kezdet
Benned ölt testet
Amire gondolsz benned él
Moby Dick - Nem érhet véget

2012. szeptember 3., hétfő

FIVE FINGER DEATH PUNCH - Halálos segítség

 Vastagon kettő millió felett jár már a 5FDP segítő videója.
A zenekar 2012. júniusában készítette el a Coming Down című klipjét, amelyet egyúttal az öngyilkosság(ok) ellen küzdő szervezet, a National Suicide Prevention Lifeline nemes tevékenységére irányítja a figyelmet.


  A karitatív szervezet honlapján a nap 24 órájában hívható számon a bajbajutott emberek bármikor segítséget kérhetnek önmaguk vagy bármely krízisben lévő embertársuk számára.
A videó zseniálisan ábrázolja azt a miliőt, ahol "váratlanul" az egymással cseppet sem törődő "közösségben" egyszercsak megtörténik a baj. Durva és kíméletlen tükör a közöny felé.

A lelki válságot megjelenítő animáció, már csak hab a tortán!
A Báthory Zoli vezette banda reméli, hogy te legalább nem leszel ennyire közömbös és ha esélyed nyílik akkor segítesz.


"Remember that you can make a difference. Don’t ignore the chance to get help for you or someone you know who might be in crisis. Through support and awareness, suicide can be prevented."


Azt, hogy a videó segített-e már valakinek, talán sosem tudjuk meg. De a kettőmillió feletti nézettség határozottan bíztató!
A zene pedig kifogástalan 5FDP!





Hazai viszonylatban azonban némi öröm is szorulhat az ürömbe. Ha ugyanis legalább addig kibírod, hogy nem ártasz magadnak, amíg a Five Finger Death Punch le nem nyom egy koncertet Magyarországon, akkor már nyert ügyed van!


Ha meg már láttad és átélted, hogy fest egy 5FDP buli, akkor garantáltan te fogsz könyörögni a következő "halálos csapásért"!









FIVE FINGER DEATH PUNCH OFFICIAL WEBSITE

Frissítés: - Az a bizonyos kettő millió jelenleg már pazar nyolc millión áll. 

Nincsenek megjegyzések: